Combat?

Waarom heb ik voor deze naam gekozen?

Combat is het Engelse woord voor gevecht/ strijd. Het leven voelt soms aan als een gevecht. Werken aan jezelf en/ of jezelf veranderen is soms een (innerlijke) strijd. Als het daadwerkelijk zo voelt dan kun je ervoor kiezen om deze te ondergaan of om deze aan te gaan. Hoe fijn is het als je ontdekt dat je zelf controle hebt over wat er in je leven gebeurt. Dat je altijd een keuze hebt om iets (anders) te doen. Overwin je angsten, je onzekerheden en word wie je wil zijn.

Mijn coaching geef ik vorm met behulp van NLP technieken, maar ook met inzet van bewegen. Het is voor veel mensen prettig om ‘bezig’ te zijn, om niet tegenover een coach te zitten en elkaar aan te kijken, maar juist in beweging te zijn.

Het boksen heeft mij veel gebracht. Het heeft mijn leven veranderd. Een andere wijze van denken gegeven. Dat gun ik iedereen. Waar nodig en waar mogelijk maak ik gebruik van de bokszak of pads om in beweging te zijn tijdens het coachen. Wil jij liever wandelen of fietsen dan is dat ook mogelijk.