Tarieven

Een coachsessie duurt 1 tot 1,5 uur. Dit spreken wij vooraf in overleg af, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Andere opties zijn bespreekbaar, echter met een minimum van 1 uur.

Kosten

Persoonlijke coachtrajecten per uur voor particulieren: € 90 exclusief btw/   € 108,90 inclusief btw
Persoonlijke coachtrajecten per uur voor bedrijven : €125 exclusief btw (€151,25 inclusief)

Afzeggen

De afspraak verzetten kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Wanneer je afzegt binnen 24 uur voor de afspraak, dan zal deze volledig in rekening worden gebracht.

Mis je de afspraak of bent je later binnen dan de afgesproken tijd, dan zal de volledige afspraak in rekening worden gebracht.

Vergoedingen

Zorgverzekering: De meeste zorgverzekeringen vergoeden geen coaching, tenzij dit in jouw aanvullende verzekering is opgenomen. Om zekerheid te krijgen kunt je het beste contact opnemen met je zorgverzekering.

Werkgever: Veel werkgevers hebben regelingen voor (persoonlijke) ontwikkeling van werknemers. Ga hierover met je werkgever in gesprek.

Belasting: Kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding zijn onder bepaalde voorwaarden belasting aftrekbaar. (Zo moet het o.a. gericht zijn op je toekomstige of huidige beroep en er moet sprake zijn van een leertraject). Wil je meer weten? Neem contact op met de belastingdienst voor de meest recente mogelijkheden.

Extra kosten

Indien de coaching op een andere locatie plaatsvindt dan breng ik € 0,50 per kilometer in rekening. Berekend middels de ANWB routeplanner.

btw-id: