Erkenning

Erkenning

Sinds de start van mijn traject van persoonlijke ontwikkeling ben ik me er bewust van geworden dan mensen in het algemeen, maar zeker ook ik zelf de behoefte hebben aan erkenning. Erkenning zorgt ervoor dat ik me gezien en gewaardeerd voel. Dat hetgeen ik doe of zeg er toe doet. Dat het uitmaakt. Dat het een verschil maakt.

Erkenning manifesteert zich op verschillende manieren en in verschillende situaties. Vanmorgen kreeg ik het volgende appje van iemand die ik een uur gecoacht heb:

Als ik ergens voor jou trouwens een recensie oid achter kan laten, dan doe ik dat heel graag van harte.
En ik zou je ook graag als coach willen aanbevelen aan anderen. Coach je op een bepaald gebied oid? En heb je een bepaalde werkomgeving? Waar coach je zeg maar?

Dit geeft mij een warm gevoel en bevestigd dat ik op de goede weg ben en dat ik er meer van wil doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *