Verandering

Verandering

Naast mijn werk als coach ben ik ook nog leerkracht in het speciaal onderwijs. Het laatste half jaar heeft mijn focus daar meer gelegen dan bij het coachen. Soms slurpt iets zo veel energie dat alles daar omheen wat vervaagt. Dan is het tijd om keuzes te maken en….er is altijd een andere keuze mogelijk. Ik heb wat zelfonderzoek gedaan en ik heb andere keuzes gemaakt. Na ruim 12 jaar gewerkt te hebben op de school waar ik nu nog werk, heb ik besloten om mijn energie weer in eigen hand te nemen en te gaan steken in deze nieuwe baan, bij een andere werkgever en waar ik weer door uitgedaagd wordt om verder te ontwikkelen.

Daarnaast blijf ik natuurlijk ook coachen en binnenkort hoop ik succesvol mijn studie tot NLP trainer af te ronden.

Veel mensen hebben het afgelopen jaar (veel) verandering ervaren. Soms is dat fijn en soms niet. Overkomt het je of neem je er zelf de controle over! Een mooie NLP uitspraak is: “verandering is een doorgang naar een nieuwe realiteit”. Waar de ene deur dicht gaat zullen zich nieuwe deuren openen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *